Ben jij op zoek naar werk in de gehandicaptenzorg? Dan maak je misschien een afweging tussen een vaste baan en uitzendwerk. Een vast contract geeft meer zekerheid, maar er zitten ook fijne voordelen aan werken voor een uitzendbureau. In deze blog zetten we ze voor je op een rij!

1) Flexibiliteit

Een van de voordelen van een uitzendonderneming als werkgever is de flexibiliteit die het brengt. Niet alleen qua werkplek, maar ook qua werktijden en -uren. Jij geeft aan wanneer en hoeveel je wilt werken en wij plannen je in. Mocht je last minute toch meer willen werken, dan kun je altijd een kijkje nemen in de Dyflexis app. Hierin vind je een overzicht van alle diensten die nog open staan en kun je je direct inschrijven.

2) Ontdek jouw ideale werkplek

Als uitzendonderneming die gespecialiseerd is in de zorg, hebben wij een breed scala aan werkplekken. Als werknemer heb jij daardoor de vrijheid om te werken binnen verschillende teams. Dit geeft jou de kans om te onderzoeken wat bij je past. Ook als je houdt van afwisseling, is het werken in verschillende teams ideaal. En wie weet vind je een werkplek waar jij je helemaal op je plek voelt. Als het een wederzijdse match is, kun je daar vaker komen werken.

3) Marktconform salaris

Het is goed om te weten dat je hetzelfde betaald krijgt voor uitzendwerk als wanneer je in vaste dienst zou zijn bij een instelling. Jouw salaris wordt afgestemd om dat van de collega’s met wie je samenwerkt bij de instelling. Dit betekent dat je betaald wordt volgens de salarisschaal die past bij jouw functie. Wel kan het zijn dat een collega in dezelfde salarisschaal wat meer verdient, omdat hij of zij meer ervaring heeft.

4) Kans op een vaste baan

Soms komt het voor dat een team zo enthousiast is over jou dat ze je een vaste baan aanbieden. Als jij blij bent met de samenwerking en graag wilt overstappen naar een vaste aanstelling, dan gunnen we je dat natuurlijk van harte. Wel is er een minimaal aantal van 1040 uren dat je gewerkt moet hebben, voor je deze stap kunt maken. Mocht het aanbod eerder komen, dan gaat dit in overleg.

Werken bij Otto Interimzorg

Otto Interimzorg is een klein uitzendbureau in Amersfoort waar korte lijntjes en persoonlijk contact de standaard zijn. Wij weten wie jij bent en jij weet wie wij zijn. Daarnaast heeft een groot deel van ons team zelf werkervaring in de gehandicaptenzorg. Dit stelt ons in staat om jou te ondersteunen waar nodig. Heb jij interesse in het doen van uitzendwerk voor een uitzendbureau in Amersfoort? Voor vragen of om direct te solliciteren bel je naar +31 (0)6 117 974 98 of +31 (0)6 531 284 92 . Ook kun je het contactformulier invullen.